Meillä etenee mukavasti :) Np-ultrassa kävin viime viikolla, sen mukaan raskaus olis noin 4 päivää pidemmällä, mutta tässä vaiheessa ei siis laskettua aikaa lähdetty muuttamaan. Tämän hetkinen LA on siis 13.2. Niin ja Np-ultrassa kaikki oli tooooosi hyvin ja sain mukaan liudan kuvia. Mies ei päässyt tälläkään kertaa mukaan, mutta tulee huomiselle neuvolakäynnille, jossa toivon mukaan kuullaan edes sydänääniä.

Yhdelle kaverille olen kertonut, mutta kukaan muu ei vieläkään tiedä. Hassua, kun yhtäkkiä ei olekaan kiire kertomisen kanssa vaan on oikeastaan kivaa kun tää on vielä vaan meidän juttu. Mulla tosin on vatsa alkanut yhtäkkiä jo vähän pyöristymään, että ei tätä kai hirveen kauaa piilotella :D

Olo on ollut nyt hyvä. Tosin kaamea väsymys on ottanut vallan, mutta noin muuten. Pari viikkoa sitten vedin kunnon migreeniputken, että meinasin joutua jo lähtemään päivystykseen hakemaan apua, mutta jotenkin sitten vaan sinnittelin. Seuraavalla kerralla, jos sellainen tulee, en kyllä enää jaksa kärsiä.

Päänvaivaa aiheuttaa miten kissojen kanssa toimitaan. Nämä kun nukkuvat nykyisellään meidän kanssa, mutta mites sitten jatkossa? Pitäiskö öiksi alkaa sulkemaan pois pois makkarista vai miten... Kissat ehkä selviäis ajan kanssa tästä järkytyksesta, mutta enemmän olen huolissani miten itse kestän tämän... :) No, pohdinta jatkukoon.